INFORMATIE

Op deze pagina vind je alle informatie over de verzending, retourneren en onze betaalmethodes.

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Als je jouw nieuwe wallet bestelt, wil je die natuurlijk graag zo snel mogelijk in huis hebben. Dat begrijpen we heel goed!

Onze producten worden daarom zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur zijn geplaatst, gaan de volgende ochtend met de post mee en heb je doorgaans de volgende werkdag in huis! De gemiddelde levertijd liggen tussen de 1 á 2 werkdagen.

Gratis verzending!

Bestellingen in heel Nederland & België worden gratis bezorgd!

Ruilen & retourneren

De producten dienen zonder gebruikerssporen te worden geretourneerd, in de originele staat. Tevens dienen de producten te worden verzonden inclusief labels en etiketten. Indien het vermoeden bestaat dat de producten buiten onze schuld om incompleet of beschadigd zijn geraakt, behouden wij het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren. U kunt het product binnen 30 dagen retoursturen mits het aan de boven genoemde voorwaarden voldoet.

Als verzender van de retournering draag je verantwoordelijkheid voor jouw verzending. De retournering dient dan ook voorzien te zijn van een Track & Trace code. De verzendkosten van een retournering zijn voor de koper.

Zodra we jouw retournering hebben ontvangen, wordt deze in behandeling genomen. Indien deze akkoord is bevonden, krijg je binnen 14 dagen een nieuw product of je geld terug. Op basis van wat jouw voorkeur heeft.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan contact op via info@robartsales.com

Retouradres
Schorredijk 27, 3297 DA, Puttershoek

Betaalmethodes

Bij ons kun je veilig en snel betalen via de volgende betaalmethodes: Amex, Apple Pay, Google Pay, iDeal, Creditcard en Opay.

Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Dichtbij
Dichtbij
Categorieën